Entry Menarik Dan Terbaru

Friday, 7 September 2012

Bergambar Sahaja

haha tak ade post ape hari ini .. hanya gambar saja, banyak-banyak .. ni la antara gambar Aris .
sori la kalau ade yang sakit mata ke tengok . sori eyh ? Aris tahu mesty ade yang kata 0ver je lebih . heheh .. hari ini tak tahu nak update ape sebenarnya , sebab tu la upload gambar jew..ditambah dengan kebosanan yang amat sangat pulak kan ...


 hehe atas nieh picture peace lepas habis bershopping .hehe entahlah kenapa sekarang nih suka pulak wat peace kalau bergambar . dulu kata orang sangat ..hahaha ..
 tu gambar Aris masa di laluan Lalang . best banyak lalang .. kekuningaan je semua .. tak kan nak tengok saja kan? bergambar la dulu . sebenarnya Aris ni memang suka bergambar .. heheh ..
Picture atas nieh diambil secara tak sengaja jewr , dekat sawah masa tuw. hehe sekian sajalah untuk hari ini,sori eyh kalau tertyp0.mmg RAJA TYP0! ,tak nak bebel banyak- banyak . nanti pekak telinga pulak kan . ? ehh lupa pulak ane lyh dengAR ,hehe .. gurau je semua .. ok Asalamulaikum .
Terima kasih sudi membaca

Monday, 3 September 2012

pemilihan institusi pengajian .

memang susah kalau nak fikirkan institusi mana nak sambung belajar kan o.0 .
mesty semua pernah alami kan .. alahai macam nak pecah pala otak deni .. dh tnya ramai pendapat . tapi semua suruh ikut kehendak sendiri .. aduhai .. so sekarang dah tahu nak masuk mana .. hheheh ,, harap- harap x sia-sia dan tak menyesal la .. terdesak taw .. kawan- kawan semua dah sambung pengajian .. dah la nk hidup sekarang makin susah .. bukan apa, banyak persaingan sekarang kan .. harap-harap berjaya kali ini .. insyaalah amin .
Terima kasih sudi membaca